Er varmekablene/snøsmelteanlegget klare for kulda?
Er varmekablene og snøsmelteanlegget klare for vinteren?

Er varmekablene og snøsmelteanlegget klare for vinteren?

Høsten er kommet, og kvikksølvet kryper stadig lavere på temperaturmåleren. Når det blir kaldere ute, er det deilig med varmekabler inne. Vi har som regel varmekabler på badet, i gangen, på kjøkkenet og/eller i kjellerstua. Mange har også snøsmelteanlegg i oppkjørselen, i gårdsplassen, på fortau, lekeplasser, eller innkjøring til garasjeanlegg.

Men hva skjer når kulda setter inn og varmekablene eller snøsmelteanlegget plutselig ikke fungerer lenger?

Varmekabler repareres raskt

Du vil selvfølgelig reparere det men en gang. Innendørs varmekabler er en en lett sak å fikse. Med vårt måleutstyr finner vi akkurat hvor feilen befinner seg i kablene dine, og river kun opp ved skadestedet. Vi reparerer kablene og dekker over med selvutjevnende støp. Dette tar ikke mer enn en formiddag.

Sjekk snøsmelteanlegget før snøen kommer

Har du derimot feil på snøsmelteanlegget ditt og oppdager ikke dette før snøen har lagt seg, er det for sent/vanskelig å gjøre noe med saken. Vi anbefaler derfor alle med snøsmelteanlegg eller varmekabler i oppkjørselen å ta en sjekk (funksjonstesting) før snøen og isen kommer. Dermed er du sikker på at alt fungerer som det skal til vinteren. Vi vet hvor viktig det er at anlegget fungerer hos de som har bratt oppkjørsel og ikke nødvendigvis har tid til å måke eller strø salt eller grus før de skal på jobb.

Pris fra 3750 kr eks mva. Dette inkluderer oppmøte, rapport og én times arbeid. Timespris etter dette.

Går sikringen ofte?

Varmesystemet ditt trenger ikke alltid være kaldt for at noe er feil. Hvis sikringen ofte går, er dette et typisk symptom på feil. Det kan være lett å fikse, men er som oftest en indikasjon på en større feil som må utbedres. En elkontroll vil avdekke feilen.

Elsjekk logo hvit

Kontakt
Tlf.: 22 74 64 54
Mob: 95 55 77 11
post@elsjekk-as.no

Adresse
Nils Hansens vei 7
0667 Oslo

Postadresse
Postboks 49, Bryn,
0611 Oslo

 

Gjensidige

Stolt samarbeidspartner med Gjensidige Eiendomsmegling. Les mer

Personvern