Skip to main content

Samarbeid med Gjensidige Eiendomsmegling

Vi i Elsjekk AS er stolte samarbeidspartnere med Gjensidige Eiendomsmegling. Våre sertifiserte kontrollører gjør en grundig vurdering av ditt elektriske anlegg, og en rapport blir vedlagt prospektet.

Les på Gjensidiges egne sider.

Gjensidige Tilstandsgaranti

Gjensidige tilbyr bolighandel med tilhørende Tilstandsgaranti. Tilstandsgarantien er en ny type forsikring som gjør bolighandelen tryggere for både selger og kjøper. Den gir deg en Tilstandsrapport som garanterer for at boligens tilstand er som beskrevet, og Gjensidige reparerer uoppdagete feil og mangler i 5 år etter overtakelsen.

Tilstandsrapporten inkluderer en elkontroll. Elkontrollen blir lagt ved i prospektet, og gir økt forutsigbarhet og tillit mellom selger og kjøper.

Utfordrer eierskifteforsikringen

Tilstandsgarantien utfordrer eierskifteforsikringen, som i dag kun gjelder for selger. Eierskifteforsikringen har blitt mye kritisert, da den bare beskytter dene ene parten i bolighandelen. Ved vanlig boligsalg er det svært sjeldent utført en kontroll av det elektriske anlegget. Av den grunn er feil på elanlegget et typisk stridstema etter et boligkjøp.

En elkontroll vil derfor sikre deg mot eventuelle tvister etter salg/kjøp av bolig, samtidig som det kan føre til at eventuelle kjøpere strekker seg litt ekstra i budrunden.

Elkontroll avdekker skjulte feil

Feil på det elektriske anlegget eller feil bruk utgjør over halvparten av bygningsbranner i Norge. Feil på anlegget er sjeldent noe man kan oppdage selv eller se med det blotte øye. Dette er det kun en kontroll utført av en sertifisert kontrollør med riktig utstyr som kan avdekke. En elkontroll kan avdekke alt fra jordfeil til varme punkter i sikringsskapet.

Les mer om elkontroll her.

Kontakt oss

Send en helt uforpliktende forespørsel til oss via skjemaet under.

Hva kan vi hjelpe deg med?*
Elkontroll
Varmekabler
Termografering
Jordfeil
Annet

Er du*
Bedrift
Borettslag
Privat
Tilbake Neste
Firmanavn *
Navn på borettslag/sameie *
Kontaktperson navn *
Kontaktperson e-post *
Kontaktperson telefon *
Melding
Kontaktperson navn *
Kontaktperson e-post *
Kontaktperson telefon *
Melding
Fornavn *
Etternavn *
Adresse *
Postnummer *
Sted *
Telefonnummer *
E-post *
Adresse for kontroll er en annen enn fakturaadresse
Adresse
Postnummer
Sted
Melding
Tilbake Neste

Bestill en elsjekk hos oss i dag