Varmekabler og snøsmelteanlegg | Elsjekk AS
Varmekabler og snøsmelteanlegg

Varmekabler og snøsmelteanlegg

Reparasjon av varmekabler, varmematter og snøsmelteanlegg. Elsjekk AS feilsøker og reparerer jordfeil eller brudd i alle typer varmekabler, varmematter og snøsmelteanlegg som ikke virker. Med vårt måleutstyr og mangeårige erfaring gjør vi det mulig å finne ut akkurat hvor feilen befinner seg, så du unngår å rive opp hele gulvet. Det eneste du må gjøre er å passe på at anlegget har vært slått av i 24 timer før vi kommer.

Pris fra 3800 kr eks mva. Dette inkluderer oppmøte, rapport og én times arbeid. Timespris etter dette.

Når varmekablene/ varmesystemet streiker

Det er deilig å rusle inn på et varmt badegulv og det er praktisk slippe å måke oppkjørselen på vinterstid, men hva skjer når varmekablene plutselig ikke fungerer? Du vil selvfølgelig fikse det med en gang uten å starte et helt oppussingsprosjekt. Varmesystemet ditt trenger nødvendigvis ikke være kaldt for at noe er feil, at sikringen ofte går er også et symptom. Vi anbefaler en sjekk av anlegget hvis du opplever dette.

Spar store summer

Vi vet alle hvor dyrt det kan bli å pusse opp et bad. Et helt nytt bad koster som regel rundt 200 000 kr, så her er det mye penger å spare. Med vårt utstyr finner vi nøyaktig hvor feilen ligger og åpner kun opp ved skadestedet. Dette fører som regel til at kun én flis må tas, og du slipper å rive opp hele gulvet. Vi reparerer kablene og dekker over med selvutjevnende støp, og dette tar ikke mer enn en formiddag.

Har du mistanke om feil i varmekablene/varmesystemet ditt må det foretas en sjekk før det kan utvikle seg til en brannfare. Kontakt oss i dag for å sikre deg en rask reparasjon.

Elsjekk logo hvit

Kontakt
Tlf.: 22 74 64 54
Mob: 95 55 77 11
post@elsjekk-as.no

Adresse
Nils Hansens vei 7
0667 Oslo

Postadresse
Postboks 49, Bryn,
0611 Oslo

 

Gjensidige

Stolt samarbeidspartner med Gjensidige Eiendomsmegling. Les mer

Personvern